Cornito Gluténmentes Tészta Szarvacska 200g

Cornito Gluténmentes Tészta Szarvacska 200g
Elérhetőség Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.11.14
Kód: COR-0008
520 Ft / db 260 Ft / 100 g
Cornito Gluténmentes Tészta Szarvacska 200g
Cornito Gluténmentes Kukorica Tészta Szarvacska 200g
Ø Glutén Ø Tojás Ø Tej Ø Szója Vegán Ø Pálma Legjobb Ár

Cornito Gluténmentes Kukorica Tészta Szarvacska 200g

A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica alapanyagnak köszönhetően szép sárga, és az állagát főzés után is kiválóan megtartja.

Fogyaszthatják: Lisztérzékenyek, tojásérzékenyek, tejcukorérzékenyek, szójaérzékenyek, vesebetegek. Tojást nem tartalmaz , így koleszterinmentes

Cornito Gluténmentes Kukorica Tészta Szarvacska összetétele: Kukoricaliszt, Kukoricakeményítő, Burgonyapehely, dextróz (szőlőcukor)

Cornito-szarvacska

Cornito Gluténmentes Tészta Szarvacska 200g tápanyagértékei 100 g termékben:

Energia tartalom 1452 kJ / 346 kcal
Szénhidrát 77g
- amelyből cukrok 3,36g
Fehérje 4g
Zsír 1,6g
- amelyből telített zsírsavak 0,24g

 

Cornito Gluténmentes Kukorica Tészta Szarvacska elkészítési javaslata: felhasználói javaslatok alapján érdemes külön főzni és gyorsan megfő, pár percet még a forró lében hagyva utólag tegyük az ételbe/levesbe.   

Minőségét megörzi: 2 év

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mindenmentes ételek
Súly: 0.2 kg
Gluténmentes: Igen
? Laktózmentes: Igen
Tojásmentes: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Cornito Családi vállalkozásunk profilját, vállalkozásunk neve is rejti, vagyis a glutén mint gabonafehérje mellőzését egyes élelmiszerek gyártása során. Ezzel nyújtva segítséget a lisztérzékenyeknek, cölliákia betegségben szenvedőknek, akik étrendjében nem szerepelhet ez a fehérje, amely megtalálható a búza-, árpa-, rozs-, és zablisztben. Ezért van szügség a kukoricalisztből készült élelmiszerekre, hiszen ma az egészségügyi felmérések alapján Európában minden százötvenedik ember lisztérzékeny.