Forgalmazza termékeinket (akár) utólagos fizetéssel! Csatlakozzon egyre bővülő partneri hálózatunkhoz!

Aminósavak

1. Az aminósavak az emberi szervezet számára alapvető építőkövek, amelyek elengedhetetlenek a fehérjeszintézishez és számos biológiai folyamathoz.
2. Két fő típusra oszthatók: esszenciális aminósavak, melyeket a szervezet nem képes önállóan előállítani, és nem esszenciális aminósavak, melyeket a szervezet maga is elő tud állítani.
3. Aminósavak fontos szerepet játszanak az izomépítésben és regenerációban, így nélkülözhetetlenek a sportteljesítmény és az edzés utáni regeneráció szempontjából.
4. Az aminósavak részt vesznek az energiaellátásban, neurotranszmitterek kialakításában, valamint hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.
5. A kiegyensúlyozott étrend és a megfelelő aminósavbevitel hozzájárulhat az egészséges szövetek és szervek működéséhez, és elősegítheti az általános jó közérzetet.

Oldal 1/ 1 - összesen 4 termék
GAL Glicin 250g
Ø Glutén Ø Laktóz Prémium Ø Tej Ø Szója Vegán
3 000 Ft

A glicin egy esszenciális aminosav, mely részt vesz az idegrendszer egészséges működésében és az alvás szabályozásában. Emellett antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik,...

Kód: GAL-0037
Gal glicin500mg
Ø Glutén Ø Laktóz Prémium Ø Tej Ø Szója Vegán
5 290 Ft

A glicin egy esszenciális aminosav, mely részt vesz az idegrendszer működésében és az alvás szabályozásában. Emellett antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, hozzájárulva a...

Kód: GAL-0021
Pure Gold BCAA Bomb 500 g
Prémium Vegán
7 488 Ft

Pure Gold BCAA Bomb 2:1:1 étrend-kiegészítő italpor Cola - 500g

Kód: PGO-20042
bcaa 211 90caps
Prémium
4 990 Ft

Minőségi aminosav pótlás gyorsan és egyszerűen, ez a BCAA 2:1:1!

Kód: PGO-00038