Növényi fehérjék
A növényi fehérjék (vegán proteinek vagy vegán fehérjék) kiváló alternatívák az állati eredetű fehérjékkel szemben.
Gazdag forrásai a hüvelyesek, diófélék, magvak és teljes kiőrlésű gabonák. Előnyük, hogy koleszterin- és zsírmentesek, valamint rostokat és antioxidánsokat tartalmaznak, támogatva az emésztést és az általános egészséget.

A borsófehérje növényi alapú, könnyen emészthető és teljes értékű fehérjeforrás, ideális vegánok és laktózérzékenyek számára.(Borsófehérjés fasírtrecept)

Biorganik Gluténmentes Bio Kendermagprotein 250g 58% Fehérjetartalommal

Szafi Free barna rizscsíra fehérjepor PROTEIN SHAKE - karobos alappor

Szafi Free gluténmentes barna rizscsíra fehérjepor protein smoothie - alappor növényi turmixokhoz 300 g

Ez a rizscsírapor kiemelkedően magas fehérjetartalommal bír!
A legismertebb növényi fehérjeforrások közé soroljuk:
borsófehérje,
kenderfehérje,
rizsfehérje,
szójafehérje
chia fehérje
sütőtök fehérje.
A vegán fehérjeporok nagy része ezeknek az alapanyagoknak a felhasználásával készül.
Biorganik BIO Kendermagprotein