Adalékmentes csokoládé

Fedezd fel az adalékmentes csokoládé igazi ízvilágát, amely kizárólag természetes alapanyagokból készül. Mesterséges adalékok és tartósítószerek nélkül, tisztán a kakaó és a minőségi összetevők harmóniáját élvezheted. Ideális választás egészségtudatos vásárlóknak, ételérzékenyeknek és a prémium csokoládé kedvelőinek.

 

Oldal 1/ 1 - összesen 1 termék
TORRAS gluténmentes diabetikus étcsokoládé 72% hozzáadott cukor nélkül 75 g
Ø Glutén Prémium Ø Tej Ø Szója Vegán Diabetikus Ø Pálma
820 Ft

TORRAS gluténmentes diabetikus étcsokoládé 72% hozzáadott cukor nélkül 75 g -os kiszerelés

Kód: TOR-0017

Házi csokoládés zabfalatok (sütés nélkül)

Hozzávalók (kb. 12 darabhoz):

  • 100 g vaj vagy kókuszzsír

  • 100 ml tej (vagy növényi ital: mandula, zab, stb.)

  • 200 g kristálycukor (vagy kókuszcukor / nyírfacukor)

  • 3 evőkanál cukrozatlan kakaópor

  • 1 teáskanál vanília kivonat

  • 250 g apró szemű zabpehely

  • 100 g étcsokoládé (opcionális, apróra vágva vagy csepp formában)

  • csipet só


Elkészítés:

  1. Olvasztás: Egy közepes lábasban olvaszd össze a vajat, tejet, cukrot, kakaóport és csipet sót. Forrald fel, majd főzd 1-2 percig folyamatos keverés mellett.

  2. Ízesítés: Vedd le a tűzről, add hozzá a vanília kivonatot.

  3. Zab hozzáadása: Keverd bele a zabpelyhet. Ha szereted az intenzíven csokoládés ízt, most keverd bele az apróra vágott étcsokoládét is, ami részben elolvad.

  4. Formázás: Egy sütőpapírral bélelt tálcára kanalazz kis kupacokat a keverékből. (Használhatsz fagylaltoskanalat vagy evőkanalat.)

  5. Hűtés: Tedd a hűtőbe legalább 30-40 percre, hogy megdermedjenek.


Tipp:

  • Dobhatsz bele extra feltétként diót, mandulát, mazsolát, kókuszreszeléket vagy mogyoróvajat is.