Forgalmazza termékeinket (akár) utólagos fizetéssel! Csatlakozzon egyre bővülő partneri hálózatunkhoz!

Biorganik Gluténmentes Bio Világos Nádcukor 5000g Vegasztro

Biorganik Gluténmentes Bio Világos Nádcukor 5000g Vegasztro
Elérhetőség Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.5.23
Kód: BIOR-0006
9 926 Ft / db 199 Ft / 100 g
Biorganik Gluténmentes Bio Világos Nádcukor 5000g Vegasztro
BIOrganik Gluténmentes BIO Világos Nádcukor 5000g Vegasztro
Ø Glutén Ø Laktóz Ø Tojás Prémium Bio Ø Tej Ø Szója Vegán Ø Adalék Ø Pálma

BIOrganik Gluténmentes BIO Világos Nádcukor 5000g Vegasztro

Különleges íz, trópikus íz. 

Természetes eredetű cukor. A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni.

Összetevő: nádcukor.

BIOrganik Gluténmentes BIO Világos Nádcukor tápanyagtartalma 100 g-ban:

Energiaérték 1700 kJ / 400 kcal
Zsír 0 g
– amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 98 g
– amelyből cukor 98 g
Fehérje 0 g
0 g

 

Nádcukros Sütőtökös Sütemény

Hozzávalók:

A tésztához:
- 2 és 1/4 csésze liszt
- 1 és 1/2 teáskanál sütőpor
- 1/2 teáskanál szódabikarbóna
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- 1/2 teáskanál őrölt szerecsendió
- 1/2 teáskanál őrölt gyömbér
- 1/2 teáskanál só
- 1/2 csésze vaj (puha)
- 1 csésze világos nádcukor
- 2 nagy tojás
- 1 teáskanál vanília kivonat
- 1 és 1/2 csésze sült, pürésített sütőtök

A krémhez:
- 1 csomag (225 g) krémsajt
- 1/4 csésze vaj (puha)
- 2 és 1/2 csésze porcukor
- 1 teáskanál vanília kivonat

Elkészítés:

1. Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra, és készíts elő egy 22x33 cm-es sütőedényt, amit kikenhetsz vagy bélelhetsz sütőpapírral.

2. Egy közepes tálban keverd össze a lisztet, sütőport, szódabikarbónát, fűszereket és sót. Tedd félre.

3. Egy másik tálban verd fel a puha vajat a világos nádcukorral, majd add hozzá a tojásokat és vanília kivonatot. Keverd jól össze.

4. Adj hozzá a sült, pürésített sütőtököt a vajas keverékhez, és alaposan keverd el.

5. Lassan add hozzá a száraz összetevőket a nedves keverékhez, keverd össze, amíg a tészta egységes.

6. Öntsd a tésztát előkészített sütőedénybe, majd süsd 30-35 percig, vagy amíg a tészta közepébe szúrt fogpiszkáló tiszta kijön.

7. Hagyd hűlni a süteményt.

8. A krém elkészítéséhez egy tálban keverd össze a krémsajtot, puha vajat, porcukrot és vanília kivonatot. Kend el ezt a krémet a kihűlt sütemény tetején.

9. Szeleteld fel és tálald!

Ez az ízletes sütemény finom, sütőtökös ízzel és a krémes nádcukros krémmel készül. Jó étvágyat!

 

Rost-, fehérje-, Zsír és sómentes.

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Származási ország India.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mentes Cukrok
Súly: 5 kg
BIO: Igen
Gluténmentes: Igen
? Laktózmentes: Igen
Tojásmentes: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: