Forgalmazza termékeinket (akár) utólagos fizetéssel! Csatlakozzon egyre bővülő partneri hálózatunkhoz!

Naturmind Himalaya Só Finom Fehér 5000g Vegasztro

Naturmind Himalaya Só Finom Fehér 5000g Vegasztro

Elérhetőség Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.5.23
Kód: NTM-0026
3 943 Ft / db 79 Ft / 100 g
Naturmind Himalaya Só Finom Fehér 5000g Vegasztro
naturmind feher finom himalaya so5000g
Ø Glutén Ø Laktóz Ø Tojás Prémium Ø Tej Ø Szója Vegán Ø Adalék Ø Pálma

Naturmind Himalaya Só Finom Fehér 5000g

A Himalaya só Pakistan Punjab régiójából származik. Mai napig nagyrészt kézzel bányásszák és csupán minimális feldolgozáson megy keresztül. Nem adnak hozzá adalékanyagokat és színét a benne található ásványi anyagoknak köszönheti, nem mesterséges színezéknek. Jelentőség, hatás: A konyhasóhoz hasonlóan főleg nátrium-kloridból áll (98%), de ezen kívül tartalmaz számos más ásványi anyagot is. Ez ugyan vonzónak tűnhet, de ha figyelembe vesszük, mennyire kis mennyiséget használunk kézi sózásra, az így bevitt ásványi anyagok mennyisége szinte egyenlő a nullával. Azoknak, akiknek egészségügyi probléma miatt ügyelniük kell a sóbevitelükre, Himalaya sóból sem fogyaszthatnak mértéktelenül, illetve akinek orvosa jódozott konyhasót ajánlott, inkább azt válassza, hiszen a Himalaya só nem tartalmaz jódot (vagy más forrásból kell fedeznie a napi jódbevitelét). Felhasználása is megegyezik a közönséges konyhasóéval, nincs semmilyen mellékíze, hasonlóképpen oldódik. Táplálkozási célokon kívül is használható, például fürdősó keverékekben is előfordul Himalaya só. Összetevők: himalájai só Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 0 kJ / 0 kcal Zsír: 0 g – amelyből telített zsírsavak: 0 g Szénhidrát: 0 g – amelyből cukor: 0 g Rost: 0 g Fehérje: 0 g Só: 99,5 g Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét korlátlan ideig megőrzi. Származási ország: Pakisztán.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Reform só
Súly: 5 kg
Gluténmentes: Igen
? Laktózmentes: Igen
Tojásmentes: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: