Forgalmazza termékeinket (akár) utólagos fizetéssel! Csatlakozzon egyre bővülő partneri hálózatunkhoz!

GAL Jód Komplex 100 ml

A jódhiány hozzájárulhat a (népbetegségnek számító) pajzsmirigyproblémákhoz, például a golyva kialakulásához. A pajzsmirigy rendellenességei szabályozási zavarokhoz, anyagcsereproblémákhoz vezethetnek.

Elérhetőség Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.5.30
Kód: GAL-JOD
5 590 Ft / db 5 590 Ft / 100 ml
GAL Jód Komplex 100 ml
GAL-jódkomplex-100ml
Ø Glutén Ø Laktóz Ø Tojás Prémium Ø Tej Ø Szója Vegán

GAL Jód-komplex, 600 mcg x 2000 adag
Teljes spektrumú jódkészítmény

A jód egy esszenciális, az ember számára nélkülözhetetlen nyomelem, amelynek a szervezet kétféle formáját igényli: a jodidot és az elemi jódot. A legjobb természetes és mesterséges jódforrásokban mindkét forma megtalálható, az elemi jód viszont sokak számára kellemetlen ízű és szagú, ráadásul erősen illékony is. E teljes spektrumú jód-komplexünket ezért úgy alkottuk meg, hogy alapállapotában nincs benne elemi jód, a gyomorsavval való találkozásakor viszont az szabadul fel belőle. Jodidot az átalakulás után is tartalmaz.

Adagolás: Napi 1 csepp fogyasztását javasoljuk. A napi adag bármikor
bevehető, de a legjobb étkezés előtt vagy közben, az első 1–2 falat után, vízbe cseppentve bevenni. Amennyiben C-vitamint vagy acetilciszteint szed, tegye időben elkülönítve, legalább fél óra különbséggel!

Ez a termék általános jódpótlásra szánt készítmény, nem alkalmas nukleáris veszély (radioaktív jód) esetén elrendelt ún. jódprofilaxis megvalósítására. Amennyiben ilyen esemény következne be - nagyon reméljük, hogy nem fog - akkor az illetékes hatóságok rendelkeznek az alkalmazandó nagy dózisú jódtabletták kiosztásáról és a jódprofilaxis végrehajtásáról.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Étrendkiegészítők
Súly: 25 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: