Bulgur 1000 g
Bulgur: nem gluténmentes köret alapanyag
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur, mely a teljes durum-búzaszemből koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű salátában fogyasztják.
Teljes értékű, egészséges táplálék, mivel a búza korpáját és csíráját is tartalmazza!
Összetevők:
durumbúza
Allergének a termékben:
glutén
| Energia | 1463 kJ (350 kcal) |
| Zsír | 1,5 g |
| -amelyből telített zsírsavak | 0 g |
| Szénhidrát | 69,8 g |
| -amelyből cukrok | 2 g |
| Fehérje | 12,5 g |
| Rost | 3,5 g |
| Só | 0,02 g |
Felhasználási javaslat:
Elkészítése: kétszeres mennyiségű vízben 15 percig kell főzni, de lehet egyszerűen leforrázni is.
Tárolás:
száraz, hűvös helyen
Származási hely:
Törökország
Milyen diétába illeszthető:
Vegán
Vegetáriánus
Súly: 1000g
Kiegészítő paraméterek
| Kategória: | Élesztőmentes alapanyagok |
|---|---|
| Súly: | 1 kg |
| EAN vonalkód: | 5997848515320 |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Értékelés hozzáadása
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
