Nutrifree Gluténmentes Mix Per Pizza Pizzapor 1000 g (Nutri Free)
Nutri Free Gluténmentes Mix Per Pizza Pizzapor 1000 g
Nutri Free Gluténmentes Mix Per Pizza Pizzapor összetevői: kukoricakeményítő, rizsliszt, hajdinaliszt 7%, cukor, növényi rostok, só.
Adalékok: guarliszt, xantángumi.
Nyomokban MUSTÁRT és SZÓJÁT tartalmazhat.
Nutri Free Gluténmentes Mix Per Pizza Pizzapor 1000 g átlagos tápértéke 100 g termékben:
Energia (kJ) | 1548 |
Energia (kcal) | 365 |
Zsír | 0,5 g |
- Telített zsír | 0,2 g |
Szénhidrát | 82,0 g |
- Cukor | 0,3 g |
Rostok | 1,0 g |
Fehérje | 7,5 g |
Só |
0,05 g |
Nutri Nree Mix per Pizza recept:
Nutri Nree Mix per Pizzapor felhasználási javaslat:
Hozzávalók a tésztához: 500g Mix per Pizza, 370g víz, 10g friss élesztő, 30g extra szűz olívaolaj vagy étolaj, 4g asztali só. Hozzávalók a feltéthez: 500g paradicsompüré, mozzarella, csipet só, bazsalikom, oregánó.
Öntse a pizzaport egy tálba.
Oldja fel az élesztőt vízben.
Öntse a folyadékot apránként a liszthez és addig keverje, míg sima homogén egynemű tésztát kap.
Óvatosan adja hozzá az olajat és a sót, és gyorsan dolgozza ki a tésztát.
Takarja le a tésztát konyharuhával és hagyja pihenni a hűtőben kb. 2 órát. Ízesítse a paradicsompürét egy kis olívaolajjal, egy csipet sóval és egy csipet oregánóval.
Két óra elteltével ossza a tésztát 3-4 egyenlő részre, és hagyja kétszeresére kelni. Lisztezett kézzel nyújtsa a tésztát a munkafelületen 28-30cm kör alakúra, szurkálja meg a tetejét villával és 5-7 percre tegye be 250 C-ra előmelegített sütőbe.
Vegye ki, kenje meg mindegyik pizzát paradicsomszósszal, kockázza fel a mozzarellát, ossza szét a pizzákon és 250 C-on 15 percig süsse tovább. Vegye ki a sütőből és tálalja friss bazsalikomlevéllel.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Mindenmentes ételek |
---|---|
Súly: | 1 kg |
Élesztőmentes: | Igen |
Gluténmentes: | Igen |
Tejmentes: | Igen |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!